Judoseura Samurai
Muksujudo

Muksujudo 4-10 vuotiaille

Muksujudo on Suomen Judoliiton kehittämä liikuntamuoto lapsille. Muksujudo-ohjaajat ovat Muksujudo-ohjaajakoulutuksen käyneitä, liikunnasta kiinnostuneita ohjaajia.
Muksujudon lähtökohtana on lapsen monipuolisen kehityksen tukeminen. Tavoitteena ei ole kehittää pelkästään lapsen liikunnallisia taitoja, vaan myös lapsen ajattelu- ja sosiaalisia taitoja.

Keho

Muksujudon yhtenä osa-alueena on omaan kehoon tutustuminen. Tavoitteena on, että liikkumisen avulla lapsi oppii nimeämään kehon osat ja hallitsemaan kehonsa paikallaan ja liikkeessä.

Perusliikkeet

Muksujudon toisena osa-alueena ovat perusliikkeet. Perusliikkeet ovat taitoja, joita ihminen tarvitsee päivittäin liikkuessaan paikasta toiseen ja käsitellessään erilaisia välineitä. Perusliikkeiden osaaminen on pohja lajitaitojen oppimiselle.

Judo

Muksujudossa opetellaan myös judollisia taitoja, kuten vastustajan hallitsemista matossa, kaatumista ja muutamia heittoja. Judon avulla lapsi oppii kunnioittamaan muita ja toimimaan niin parin kanssa kuin ryhmässäkin. Jokainen judossa käyvä toimii yhteisesti sovittujen käyttäytymissääntöjen mukaisesti.

Harjoitukset

18.8.2017-15.6.2018 harjoitukset ovat perjantaisin kello 17.00-18.00 uimahallin judotilassa.

 

Harjoituksien ohjaus:

Jari Pekkarinen
1.kyu
0400 724800
jmpekkis@gmail.com

Heikki Hurskainen
2.kyu

 

 

Muksujudo natsakokeet 9.12.2013

Mokuso, keskitytään...

Rauhallisesti odotetaan omaa vuoroa esitellä ukemit.

Vähän saattaa jännittää...

Eteenpäin ukemi.

Mallia alastuloasennosta.

Eteenpäin ukemi tulossa.

Ja lisää eteenpäin ukemia...

Lopuksi taaksepäin ukemi.

Kuzure-kesa-gatame

Hon-kesa-gatame

Hon-kesa-gatame

Kuzure-kesa-gatame

Ushiro-kesa-gatame

Powered By Website Baker